8 thoughts on “Kontakt

 1. Mycket bra skrivet. Jag hittade ditt namn på kryssa listan för oss republikaner. Innan jag gör det vill jag gärna veta var du står i vargfrågan. Om du har tid, vore jag tacksam om du kunde svara helt kort på det.

  • Hej Daniel,
   Jag är ju från Dalarna och för många däruppe är det här en väldigt viktig fråga. Många är rädda både för sin egen och sina djurs skull. Jag anser att vargfrågan ska hanteras på samma sätt som björn, där problemen ju inte alls är lika stora. Licensjakt och större inflytande för dem som faktiskt är direkt berörda.
   Hoppas det var tillräckligt tydligt. Hojta gärna om du undrar något mer! :)
   Med varm hälsning
   Johanna

 2. Hej Johanna.
  Jag såg dig just på svt debatt och ville bara säga att du verkar vara precis den typen av politiker vi behöver fler av!
  Tack för din insats!

 3. Hejsan! Såg nyss ditt framförande i riksdagen angående regeringens förklaring om behov av ”andrum”. Jag är så glad att en vettig, humanitär och pragmatisk röst finns i riksdagen, det behövs. Jag hoppas att du kan övertyga flera!

 4. Idag får du största kramen av mej och av många andra F!-politiker! Det finns hopp i denna svarta tid. Vi står fast för mänskliga rättigheter och vi gör det tillsammans. // Margarethe

 5. Såg dig nyss i Nyhetsmorgon. Du kan ha värvat en ny C-röst i mig. Strålande insats, strålande åsikter! Stå på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>