Händelserna i Köln

Jag har fått en del frågor från folk som vill att jag ska kommentera de vidriga händelserna i bland annat Köln. Eftersom jag inte har tid just nu att skriva något längre så delar jag istället den här texten av Hanna. Och hoppas med det att jag kan slippa fler anklagelser om att jag skulle tycka den här sortens övergrepp och våld var ok. Någon dag snart ska jag skriva om mina egna upplevelser som kvinna i en värld där alldeles för många män beter sig som idioter.

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>