4 thoughts on “Dagens debatt om integration och etablering

 1. Idag gjorde du mig nästan till Centerpartist. Det har ingen tidigare lyckats med.
  Tack för att du tar strid för medmänskligheten i ett rått och kallt december.
  Kram

 2. Ett fantastiskt bra anförande. Din och Centerpartiets hållning är fantastiskt och så otroligt viktig i dessa tider. Jag kan inte förstå varför vi inte kan tänka oss att betala ett pris för medmänsklighet? Vi har råd. Det handlar om vilja och prioriteringar.

 3. Mitt i prick. ”Andrum”; ett så verklighetsfrånvänt uttryck i den här extrema situationen. Vi måste öppna upp, komma närmre, tänka större. Tack för att du uttryckte det så bra!

 4. Jag vill bara tacka dig Johanna, för din fantastiska insats. Jag är inte centerpartist men ditt tal i riksdagen var kanske det starkaste jag sett i kammaren någonsin. Det är rakryggat mod och en stark ideologisk övertygelse som jag hör och ser när du talar och jag är så glad, så glad, att ni står kvar i den humana hörnan, nu när Sverige sänker sig i ett träsk av cynisk pragmatism utan att ens försöka lösa problemet. Inte en chipspåse eller stor stark mindre har vi fått betala. Att säga att vi nått vår kapacitetsgräns är vansinne.

  Ett stort tack, ett varmt tack, för att det finns politiker som du! Fortsätt ditt arbete, fortsätt synas och stå fast i din övertygelse även när SD-svansar och andra proffstyckare gör att jobbet känns tufft.

  Vänliga hälsningar
  Björn Flintberg
  Arbetsmarknadspolitisk talesperson Piratpartiet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>