Vinklat i SVT Agenda

I kvällens SVT Agenda fick alltså Fridolin från MP och Svantesson från M gott om utrymme att förklara varför de anser att det är rätt och rimligt att göra det svårare för människor att söka skydd i Sverige. Vi i C gjorde vårt bästa för att få vara med och säga emot, men icke. Public service när det är som sämst.

Även Åkesson från SD skulle ha varit med, men hoppade av till redaktörens stora besvikelse. Allt för att regeringens extremt långtgående förslag skulle få framstå som så mjuka, snälla och humana som möjligt i jämförelse med de två partier som vill gå ännu längre.

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>