En rätt ok intervju

Som jag uttryckt tidigare så känner jag ofta rätt stor frustration över vilka frågor journalister väljer att ställa. Häromdagen fick jag dock ett samtal från en riktigt vettig och påläst journalist på DN. Här är resultatet. Lite störigt dock att hen som satt rubriken valt att försöka få det att framstå som att vi och V gjort någon typ av gemensamt uttalande. Så typiskt. http://www.dn.se/nyheter/sverige/c-och-v-naivt-tro-att-eu-tar-ansvar-nar-vi-stanger/

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>