Krångligheten

Jomen det är ju jättelätt för nyanlända vårdakademiker att få den legitimation som krävs för att tillåtas jobba i svensk sjukvård. Det behövs bara 21 sidor, 7 krångliga flödesscheman och ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen, Socialstyrelsen, Läkarförbundet, Karolinska Institutet, Stockholms läns landsting, Länsstyrelsen Stockholm och SKL för att ens kunna hjälpligt förklara hur det går till. Jättelätt!

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>