Kom igen nu regeringen!

Idag har jag fått möjlighet att rasa mot regeringens svaga integrationsförslag i intervjuer med Ekot, SVT, TV4, DN, SvD, DI, Expressen, Aftonbladet och TT. Får väl i det stora hela räkna det som en någorlunda väl genomförd arbetsdag. Men i ärlighetens namn hade jag mycket hellre sett att det faktiskt lades fram bra förslag som kunde göra verklig skillnad för alla de tusentals människor som just nu far illa av våra trasiga system. Efter den här dagen känner jag mig mindre hoppfull. Mer finns att läsa här.

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>