Starkt besök i Jämtland

Jag är på besök i Jämtland. Under förmiddagen var vi på Grytans asylboende. Stort fokus på hur bra det faktiskt funkar här. Hög personaltäthet, mycket aktiviteter och bra samverkan med andra aktörer. Engagemanget och den positiva inställningen här gav mig mycket ny energi.

Och sedan de här kvinnorna. Deras ideella engagemang för de asylsökande i Krokom går över alla gränser. Inte minst blev det tydligt i alla kramar som välkomnade oss till korridorsboendet på Föllingegården. Det finns så många fina människor i världen.

Krokom

Imorgon ska jag hålla i ett pass om integration på ett möte för centerpartisterna häruppe.

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>