Nya praktikanter

SalmanochHabtom

Idag gör Salman och Habtom sin första praktikdag hos mamma på Teaterbaren. De gick rakt in i baren och tog över mitt jobb. Båda kom på egen hand till Sverige i somras efter långa, hemska resor hit. Minnet från den dagen i höstas när jag första gången hörde deras berättelser kommer jag för alltid bära med mig. Och jag är så himla glad att de är här.

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

One thought on “Nya praktikanter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>