Dagens

Idag var jag med på Fores fullsatta halvdagskonferens om hur vi fixar jobb och bostäder i världens öppnaste land. Väldigt intressant och jag lärde mig faktiskt en hel del nya grejer. Framför allt bostadsfrågan är något jag just nu suger åt mig information om och försöker förstå. Det är mycket nytt som ska få plats i huvudet för tillfället. Konferensen avslutades med ett panelsamtal där jag deltog och sedan ett rundabordssamtal för alla talare. En av de bästa grejerna med att vara riksdagsledamot är att jag får alla dessa chanser att fråga ut smarta människor. Tyvärr har dock min mun en tendens att vägra vara stängd särskilt länge, men jag jobbar på det. Det går sådär.

Efter konferensen rusade jag en sväng förbi kontoret där jag hade intensiva diskussioner med två kollegor kring det arbete vi just nu håller på med på mina områden. Att få ha djupt ideologiska och visionära samtal med genomtänkta människor och kunna räkna det som arbete är fantastiskt. För tillfället är det dessutom min grymma kollega Johan Fälldin som drar det tunga lasset i vårt arbete, medan jag mest springer runt och snackar. Och svarar på mail. Alla dessa mail.

Kvällen tillbringades med vän, fiskgryta och missad teater som omvandlades till bio. En film om krig som påminde mig om varför det är värt att kämpa på för att göra min del i räddandet av världen.

Dagens outfit var rosa klänning med engelsk konfekt på. Tydligen var det tur att jag klädde upp mig eftersom jag fick höra att ”folk” numera förväntar sig att jag ska ha knäppa kläder. Och nej, dagens outfit kommer inte vara ett stående inslag. Men jag ska försöka få till något kort om vad jag gör på dagarna, kanske inte varje dag men oftare.

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>