Extravalet inställt

Va? Lättad? Jag? Nej nej nej, ni har helt missuppfattat. Jag såg ju verkligen fram emot att sätta upp affischer med stelfrusna fingrar, prata om komplicerade frågor i enkelspårigt rubrikformat, diskutera vem eller vad eller hur som gynnar SD och i månader få djupdyka i frågan om vems fel alltihop var. Jag var så redo att återigen leva på kampanjgodis och sova med en bunt flygblad som kudde. Hur ska jag någonsin kunna gå vidare?!

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>