Om integration i Nordegren & Epstein

Nordegren & Epstein i P1 kör just nu en serie där de olika partierna får berätta om sin integrationspolitik. Idag var det min tur. Väldigt trevligt att för en gångs skull få prata lite längre och slippa bli sönderklippt. Många gånger annars känns det som att journalisten mer använder sig av min röst för att föra fram sitt eget budskap. Men det här var roligt. Hoppas jag får vara med i liknande sammanhang fler gånger. Intervjun finns att lyssna på här.

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

One thought on “Om integration i Nordegren & Epstein

  1. Hej!
    Gick precis och lyssnade på detta inslag på SR’s arkiv medan jag julstädade. Det var första gången jag hörde dig - tyckte du verkar VÄLDIGT vettig och klok med otroligt bra förhållningssätt till dessa (för många) känsliga och svåra frågeställningar. Du var bra på att svara på frågorna och blandade insikter och fakta med en stor portion personlighet. Hoppas du fortsätter länge i politiken! God jul, hälsningar Lina i GBG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>