Det gick!

Nu verkar det vara klart. Jag är alltså en av de 349 människor som valts till ledamöter av Sveriges riksdag kommande fyra år. Plötsligt är allt på riktigt och min mage är redan full av allvar. Det är nu det börjar.

För mindre än fyra år sen gick jag på mitt allra första möte med Centerpartiet. Nästa tisdag kommer jag finnas på plats vid riksmötets öppnande. Det har gått så himla fort allting och jag känner mig enormt ödmjuk inför den uppgift jag har framför mig.

Jag är hos hästarna i fjällen ett par dagar nu. För att landa. För att tänka. För att komma tillbaka till Stockholm med modet att göra saker annorlunda, att göra skillnad. För ett tag sen kallade fina Fredrick Federley mig för en politisk enhörning. Nu börjar kampen för att mitt horn inte ska slipas ner i riksdagens grå korridorer.

Enormt stort tack till alla som stöttat. Utan er hade jag aldrig någonsin fått den här chansen. Det enda jag vågar lova är att jag kommer göra mitt allra bästa.

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>