Kampanjbubblan

Just nu snurrar allting så himla fort. Det är svårt att hitta tid till att äta, duscha och sova. Och ännu mindre till att skriva något smart här. Jag sätter upp affischer, delar flygblad, tar debatter, skriver underlag, svarar folk på facebook/twitter/instagram, fixar annonser, försöker andas. Och allt på en gång.

Men jag har så många tankar som samtidigt snurrar i mitt huvud. Om IS. Om Syrien. Om SD. Om Fi. Om mobilförbud. Om förbud rent generellt. Om svagheter. Om styrkor. Om kollektivisering. Om fördummande förenklingar. Om populism, liberalism, kapitalism, feminism, rasism, socialism och många andra ismer.

Efter en lång period av grubblerier, och samtal med smarta människor, bestämde jag mig i våras för att inte köra någon egen personvalskampanj. Min tid och energi är begränsad och jag kom till slutsatsen att de skulle göra störst nytta i Stockholmscenterns gemensamma kampanj. Såhär i slutskedet tror jag att det var ett klokt beslut. Men jag måste ändå säga att jag börjar längta till den dag jag återigen har ork att tänka färdigt några av mina egna tankar.

kampanj

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>