För mig är det här stort

Röst

Den här känslan. Overklig. När jag röstade i riksdagsvalet förra gången var jag inte ens medlem i partiet. Och nu står mitt namn där på valsedeln. Allt jag lärt mig. Allt jag upplevt. Alla människor jag mött. Den jag var för fyra år sen var en ensammare, räddare och mindre människa än den jag är idag. Det känns viktigt att komma ihåg det just nu när allt snurrar så fort.

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>