Se mig leka ridande stridsälva

Efter en hel del hårt arbete är Stockholmscenterns nya valfilm äntligen klar! Igår hade vi releasefest och den har redan setts av flera tusen personer. Själv rider jag barfota och barbacka genom rök på Djurgården och studsar runt i ett demonstrationståg med ett plakat där det står att jag gillar tjejer. Klicka på play och njut!

Om du kollar på mobilen (enklare version):
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0Pp7uTl4RNE?feature=player_detailpage&w=640&h=360]

Om du kollar på datorn (bonuseffekter):
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tVbgqB3VrMI?feature=player_detailpage&w=640&h=360]

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>