Magasinet Klöver

Efter allt hårt arbete, alla bråk med mina älskade kollegor, allt tjatande/jagande/hotande/mutande, alla sömnsvårigheter, tårar, glädjetjut och bortglömda måltider är jag så löjligt glad över att äntligen ha ett färdigt ex av Stockholmscenterns fantastiska valmagasin Klöver liggandes på skrivbordet. Och det kommer mycket mer. Så om ni undrar vad jag sysslat med den senaste tiden så är det detta.

Magasinet finns att läsa på vår nya hemsida här.

Klöver

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>