Jag skriver och skriver

Den senaste veckan har jag skrivit tre politiska texter, varav två kommer publiceras i andra kanaler och den tredje känns tung och svår. Jag tänker fila på den några dagar till och sedan förhoppningsvis våga dela med mig. Men just nu känner jag mig som en fegis. Det är liksom olika olika dagar. Kanske kommer det kännas lättare efter överdosering av godis och vårsol. Jag hoppas det.

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>