Håret är numera neonfärgat

Sur

Förutom att färga håret orange-rosa lyckades jag igår ha sönder en tallrik, skära mig i fingret, hälla ut en hel påse nubb på golvet och få dyr parkeringsbot, trots att jag inte parkerat någon bil. Så den som tänkt utmana mig i spel och dobbel (eller bjuda mig på vampyrfest) bör ta tillfället i akt. Och ja, fjärilen sitter där för att folk ska tro att det hela är ett fullt frivilligt konstprojekt.

Få andra att läsa det här
Share on Google+0Share on LinkedIn0Share on Reddit0Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>